Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Sport Live 2021 zahájí sportovní sezónu v Libereckém kraji

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 02. 09. 2021 13:15
  • Školství

Sdílet článek

Již po šestnácté se 4. září 2021 od 9 do 16 hodin v liberecké Home Credit Areně uskuteční největší sportovní veletrh v severních Čechách, který tak pomyslně zahájí novou sportovní sezónu 2021/2022 v Libereckém kraji. Na veletrhu se sejdou desítky sportovních klubů a oddílů z kraje, které otevírají nábor nových členů, a chybět nebude ani bohatý doprovodný program zaměřený na malé i velké návštěvníky.

Programové stálice i novinky pro všechny návštěvníky

„Sport Live vznikl proto, abychom na jednom místě mohli všem návštěvníkům ukázat, jak široká je nabídka sportovních klubů v našem regionu a že je sport dostupnější než se může na první pohled zdát. Od svých začátků se Sport Live stal jednou z nejvýznamnějších sportovních událostí  na severu Čech. Prezentovat se bude více než padesát sportovních klubů a sportovních zařízení,“ uvedl Lukáš Přinda, jednatel pořádající společnosti SFM Liberec.

Na programu nebudou chybět tradiční body, jako je například zahájení sezóny veřejného bruslení za doprovodu lektorů a instruktorů bruslařské školy Bruslička. To se v rámci veletrhu odehraje přímo na ploše Home Credit Areny, a to v časech 10:30–12:00, 13:00–14:30 a 15:00–16:30, na něž lze vstupenky zakoupit v online předprodeji v síti Ticketportal. Všichni bruslaři budou moci využít také půjčovnu bruslí  přímo u ledové plochy.

Především děti se mohou těšit také na oblíbený sportovní víceboj, během nějž je čeká plnění sportovních úkolů na stáncích vybraných sportovních klubů a za jehož splnění získají hezké odměny. Sportovní víceboj je organizován společně s Týmem silniční bezpečnosti a má tak i edukativní přesah.

Všichni návštěvníci, kteří fandí sportu i v pasivní podobě, mohou během přijít fandit na několik turnajů, které se během veletrhu odehrají v areálu Sport Parku Liberec – půjde např. o fotbalový turnaj dětí kategorie U9 z týmů Okresního fotbalového svazu či turnaj U18 a U16 pod záštitou FC Slovan Liberec nebo nebo tzv. Kasíkův memoriál – hokejový turnaj mládeže, který se bude hrát ve Svijanské aréně.

Nově se pak na Sport Live 2021 odehraje bikeshow Cycology BMX/MTB airbag session a exhibice, na které se divákům představí jezdci na BMX a MTB kolech s atraktivními skoky. Během celého veletrhu pak bude možné navštívit nejmodernější přenosový vůz O2 TV Sport, který bude přistaven v blízkosti Home Credit Areny. V něm budou moci všichni zájemci za doprovodu zkušených televizních techniků nahlédnout do zákulisí nejlepších sportovních přenosů.

Na pořádné sportovní akci v Home Credit Areně nemůže chybět ani program domácích Bílých Tygrů – na jejich stánku bude výprodej starší kolekce dresů, zájemci si budou moci vyzkoušet trénink ve virtuální realitě Sense Areny a od 10:30 bude v ČS klubu na programu autogramiáda hráčů A týmu Bílých Tygrů. Další autogramiáda pak čeká také fotbalové fanoušky. U stánku O2 bude ve vybraných časech probíhat podpisová akce hráčů týmu známých osobností Real Top Praha.

16. ročník veletrhu Sport Live 2021 se uskuteční pod záštitou Libereckého kraje.

Základní informace o veletrhu Sport Live 2021

  • Proběhne 4. 9. 2021 od 9:00 do 16:00 v Home Credit Areně a celém Sport Parku Liberec.
  • Vstup na veletrh je zdarma.
  • Více informací na www.sportliveliberec.cz a www.sportparkliberec.cz.
  • Sociální sítě: facebooková stránka Home Credit Arena.

TZ: Sport live

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky