Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Starosta Novotný přivítal hejtmana v Jindřichovicích pod Smrkem

Šírová Květa

  • 28. 10. 2011 08:30

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler navštívil na pozvání starosty Pavla Novotného Jindřichovice pod Smrkem. V místní vyhlášené kavárně diskutovali o radostech i strastech obce Jindřichovice pod Smrkem.

„Do Jindřichovic jsem jel na pozvání starosty Pavla Novotného. Řešili jsme konkrétní problémy, jako je doprava v zimních měsících, kultura nebo otázky sociální sféry, týkající se rómské komunity nebo nezaměstnanosti v obci,“ popsal důvod schůzky hejtman.

Hejtman navštívil také místní knihovnu a informoval se na akce, které se v obci konají. Starosta hejtmana seznámil s občanským sdružením Mantulie, které je centrem obce, jak pro maminky s dětmi, tak pro širokou veřejnost. V Mantulii se pořádají pravidelné akce, které navštěvují obyvatelé i okolních obcí. Jednání se účastnil také místostarosta Luboš Salaba.

Závěrem návštěvy pozval hejtman starostu na seminář o sociálních skupinách, který bude Liberecký kraj pořádat pro starosty obcí 7. listopadu v sídle kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky