Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Šťastné dny ve Šťastné zemi

25. 03. 2008
[id:6274|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

            Hledáte tip na školní výlet? Každý všední den kromě pátku budou od 12. května do 25. června v přírodním areálu Šťastná země v Radvánovicích u Turnova připraveny zábavně poučné programy pro děti z mateřských škol a prvního stupně základních škol.

            Děti budou pracovat s přírodními materiály, bude pro ně připravena výtvarná dílna v přírodě, nebude chybět sportovní program a divadelní představení. Všechny aktivity budou zaměřeny na rozvoj myšlení a smyslových vjemů.

            Po celý den budou v areálu k dispozici dřevěné houpačky, prolézačky, lanovky, dřevěná replika zámku Hrubá Skála s vyhlídkovou věží či trampolíny.

            „Šťastné dny, při jejichž realizaci spolupracujeme s občanským sdružením Alternativa 3000, se v areálu Šťastná země konají již třetím rokem. Vždy se setkávaly s velkým zájmem školních zařízení a děti z nich odcházely spokojeny,“ doplnil náměstek hejtmana Libereckého kraje Radim Zika. 

            Na programy je nutné se přihlásit na tel. 739 570 045 či e-mailu cerny@stastnazeme.cz. Bližší informace můžete získat na www.stastnazeme.cz, pod odkazem Váš šťastný den.

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485 226 302