Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Středoškolský fotbalový tým z Libereckého kraje zabodoval

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 10. 2009 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

[id:8918|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Na hřišti Podještědského sportovního areálu v Českém Dubu se včera rozhodlo o vítězi svátku středoškolské kopané  - Studentcup 2009, který se hrál pod záštitou poslance a krajského zastupitele Pavla Ploce.

Ve  3. ročníku finále krajských vítězů středních škol ve fotbale  si svým obdivuhodným výkonem účast ve finále zajistila SŠ Kunčice a SŠTŘ Nový Bydžov.

„Na sněhové pokrývce si vedla lépe SŠ Kunčice, která zdolala hladce svého soupeře 5 : 0. Vítěz si zajistil právo startovat v dalším ročníku turnaje Studentcup.cz,“ uvedl za organizátory Zdeněk Radosta.

Oproti loňskému roku si polepšila SPŠ dopravní Plzeň, která s přehledem zdolala svého soupeře SOŠ a SOU Podbořany 7 : 2 a obsadila tak v turnaji 3. místo. SPŠ dopravní Plzeň se pyšní nejlepším střelcem turnaje, kterým se stal Petr Mičkal.

„Úctyhodný výkon také předvedla Střední škola strojní, stavební a dopravní Liberec, která vybojovala 5. až 6. místo, neboť vzhledem k nepřízni počasí jsme další utkání o umístění  museli zrušit,“ vysvětlil Zdeněk Radosta. Významnými partnery turnaje byly ČMFS, MŠMT, Liberecký kraj, Euroczech s.r.o. a Red Bull ČR, s.r.o.

 

 

Konečné pořadí:

1.      SŠ Ostrava – Kunčice

2.      Střední škola technická řemeslná Nový Bydžov

3.      SPŠ dopravní Plzeň

4.      SOŠ a SOU Podbořany

5.      – 6. SŠSS a dopravní Liberec

6.      - 6. Gymnázium J.K.Tyla Hradec Králové

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky