Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Tiskové prohlášení Libereckého kraje ke stavbě budovy Plaza

Mgr. Langer Jiří

  • 12. 12. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5940|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Krajský úřad Libereckého kraje, odbor územního plánování  a stavebního řádu ukončil šetření podnětu  Zuzany Kocumové  a dalších zastupitelů města Liberce k přezkumnému řízení  územního rozhodnutí vydaného Magistrátem města Liberec, stavebním úřadem, na stavbu „Víceúčelová budova Liberec Plaza“.

 

Vzhledem k tomu, že v šetření musí být posuzovány všechny podklady a doklady, které byly podkladem pro vydání  územního rozhodnutí, vyžádal si Krajský úřad Libereckého kraje příslušný spisový materiál od stavebního úřadu, který však  v rozsahu, který je k šetření potřebný  neobdržel.

Jednalo se zejména o ověřený spisový materiál ve věci původního územního rozhodnutí z r. 1996.  Libereckým Stavebním úřadem však žádné ověřené listiny týkající se územního rozhodnutí z r. 1996, z nichž mohl krajský úřad při svém šetření vycházet, nebyly předloženy.

předaných podkladů nebylo možné ověřit důvodné pochybnosti o zákonnosti  výše uvedeného územního rozhodnutí a nebyly tak beze zbytku naplněny základní podmínky stanovené správním řádem pro zahájení přezkumného řízení.

 

Na základě této skutečnosti Krajský úřad LK podnět Zuzany Kocumové a dalších zastupitelů města Liberce, svým sdělením ze dne 19. listopadu 2007, zaslaným na adresu podatelů, odložil.  

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky