Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Turnovská akademie může vzdělávat dospělé

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 02. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6111|autor:Mgr. Langer Jiří|email:jiri.langer@kraj-lbc.info|telefon:485 226 302|mobil:|aktualizace:]

Regionální informační systém RISA (www.risa.cz) o uplatnění absolventů na trhu práce zveřejnil potěšující zprávu, že Ministerstvo pro místní rozvoj udělilo Obchodní akademii a Hotelové škole v Turnově autorizace pro dílčí kvalifikace v oblasti gastronomie a služeb. Liberecké školství tak dosáhlo ve své práci dalšího významného úspěchu.

Dne 25. ledna 2008 Ministerstvo pro místní rozvoj udělilo Obchodní akademii a Hotelové škole v Turnově autorizace pro dílčí kvalifikace v oblasti gastronomie a služeb. Tato škola je proto od této chvíle připravena poskytovat vzdělávání pro zájemce z řad dospělých. Liberecký kraj tak učinil další zásadní krok na rozvoji dalšího vzdělávání, kdy je v praxi rozvíjen krajský systém celoživotního vzdělávání vytvářený od roku 2003 v rámci projektu Centra vzdělanosti Libereckého kraje. Zásadním způsobem se tak posouvají možnosti krajské vzdělávací soustavy v oblasti vzdělávání dospělých, jeho kvalita dostává novou dimenzi a roste ve vazbě na nové trendy vzdělávání v Evropě a ve světě.
„Zájemci o toto vzdělávání se mohou obracet na školu buď přímo a nebo prostřednictvím Centra vzdělanosti Libereckého kraje,“ uvedl náměstek hejtmana Petr Doležal, pověřený vedením resortu školství, mládeže a tělovýchovy.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky