Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V Jablonci nad Nisou otevírají nový domov pro seniory

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 25. 09. 2015 09:50

Sdílet článek

Domov pro seniory Anavita otevřou slavnostně příští týden v Jablonci nad Nisou. Nový prostor pro starší obyvatele vznikl v budově bývalé jablonecké bižuterie u přehrady a jeho vybudování podpořil Dalibor Dědek, majitel skupiny Jablotron. Ten také, společně s ředitelem společnosti Anavita Jiřím Duškem, domov otevře. Slavnostní události se zúčastní i hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Domov pro seniory Anavita v Jablonci nad Nisou bude už šestým zařízením této společnosti. Důstojně mohou v domově prožívat stáří například lidé, kteří onemocněli Alzheimerovou chorobou nebo trpí demencí, ale samozřejmě zde najdou nový domov i senioři, o které se nemá kdo starat nebo pro ně rodina hledá domov se zajištěnou péčí.

Slavnostní přestřižení pásky se uskuteční v úterý 29. září v 10:00 hodin. Přítomni budou i zástupci města Jablonce a jeho primátor Petr Beitl. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky