Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh cestovního ruchu Euroregion Tour míří v březnu opět do Eurocentra v Jablonci nad Nisou

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 07. 03. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Ve dnech 16. – 17. března 2018 na vás čeká více jak 40 českých i zahraničních vystavovatelů s tipy na letní i zimní dovolenou, bohatý doprovodný program i tradiční řemeslný jarmark. Čtvrtek 15. března bude věnován studijní cestě za poznáním turistického regionu Krkonoše, které se mohou zúčastnit vystavovatelé veletrhu.

Ať už hledáte dovolenou na samotě u lesa nebo ve městech, která nikdy nespí, na Euroregion Tour zaručeně najdete to své. Lákadlem bude jistě nabídka Jižních Čech, Východní Moravy či Olomouckého kraje. Za teplem můžete vyrazit s Chorvatskou turistickou centrálou nebo zamluvte lázeňské pobyty v Karlovarském kraji.

Inspirujte se nabídkou turistických regionů měst a obcí České republiky i sousedních států, nabídkou subjektů z oblasti cestovního ruchu ale i cestopisnými přednáškami a výstavami. Cestovatelský pořad 5+5 švestek představí nevšední zážitky 10 svérázných cestovatelů. Geograf a fotograf Pavel Svoboda bude přednášet o své dobrodružné cestě Nepálem. Do rytmu vás dostane hudební studio Kokos, taneční vystoupení TŠ X-Dance, TK Xtream a další, nebo živá barmanská show. Pro děti budou od pátku do soboty připraveny tvořivé dílničky Oblastní galerie Liberec. Přijďte si zaplést ruce do sítí tradiční paličkované krajky nebo vykouzlit krásný dárek ze skleněné bižuterie. Více jak 50 českých, polských i německých výrobců vám představí své originální produkty a u některých si budete dokonce moci řemeslo vyzkoušet na vlastní kůži. O tom, že je přirozené pokračovat v rodinné tradici, vás přesvědčí seminář „Rodinná tradice aneb Z otce na syna“.

Bonusem bude možnost vyhrát letecký zájezd pro dva do Bulharska nebo Řecka v hodnotě 10 000 Kč. V soutěži pro návštěvníky čekají i další hodnotné ceny víkendových pobytů, volných vstupenek, ručních sklářských výrobků a dalších. Vyhlašována je i soutěž vystavovatelů a regionálních výrobků o nejlepší potravinu, produkt a suvenýr. Odměníme nejlepší tým studentů ze středních škol s oborem cestovní ruch, který v pátek předvede svou práci na téma „Moje město/region v proměnách času“.

Více o veletrhu Euroregion Tour naleznete na www.euroregiontour.cz

TZ: EUROREGION TOUR

  • Doprovodný program 2018 (.docx)
    21 kB
    07. 03. 2018 13:22
  • Tour_2018 (.pdf)
    2 MB
    07. 03. 2018 13:22

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky