Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Veletrh Sport Live 2020 přinese utkání fotbalistů, Bílé tygry i sportovní víceboj

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 03. 09. 2020 13:23
  • Sociální
  • Školství

Sdílet článek

Jubilejní 15. ročník největšího sportovního veletrhu v severních Čechách Sport Live 2020 se uskuteční v sobotu 5. září od 9 do 16 hodin v areálu Sport Parku Liberec a v jeho centrální Home Credit Areně. Návštěvníci se na jednom místě setkají se zástupci více než 50 sportovních oddílů a klubů, které veřejnosti představí svůj sport „naživo“ a zahájí zde nábor pro nadcházející sezónu. Připraven je bohatý doprovodný program.

„Veletrh každoročně představuje prakticky všechny možnosti sportovního vyžití v Libereckém kraji široké veřejnosti. Jsme rádi, že se nám to ve spolupráci se zapojenými kluby povedlo i letos a můžeme tak ukázat, že sport navzdory složité době u nás ve Sport Parku Liberec stále žije,“ uvedl Lukáš Přinda, jednatel společnosti SFM Liberec, která veletrh Sport Live 2020 pořádá.

Kromě prezentace jednotlivých sportovních klubů k veletrhu Sport Live tradičně patří bohatý doprovodný program. Jeho letošním vrcholem bude zahájení sezóny veřejného bruslení. To se tentokrát odehraje přímo na ledové ploše Home Credit Areny, a to ve třech časových blocích: od 10:30, 13:00 a 15:00. Na všechny bloky je nutné si předem zakoupit vstupenku například online v síti Ticketmaster, brusle si bude možné zapůjčit v prodejně JB Sport.  V rámci veletrhu budou také otevřena všechna sportoviště Sport Parku.

Speciálně pro děti jsou připraveny zajímavé soutěže a závody. Během Sportovního víceboje s Týmem silniční bezpečnosti budou děti na stanovištích u vybraných klubů plnit sportovní úkoly, za které je čekají drobné odměny. Přihlásit se mohou také do závodu v orientačním běhu různými zákoutími Sport Parku Liberec, který díky Českému svazu orientačních sportů bude probíhat přesně podle pravidel orientačního běhu. Na centrálním parkovišti Home Credit Areny se návštěvníci mohou těšit na exhibiční utkání fotbalistů mládežnických kategorií U7, U8 a U9 z FC Slovan Liberec a FK Jablonec.

Zajímavý program si na veletrh připravují i Bílí Tygři Liberec – ve spolupráci se Sense Arenou si bude každý moci vyzkoušet své hokejové dovednosti na Game Changeru, vyfotit se s poháry včetně Prezidentského poháru nebo si pořídit originální hrané dresy z předchozích sezón. U stánku O2 je pak připravený program pro fotbalové fanoušky – těšit se mohou na debatu a autogramiádu se členy týmu osobností Real Top Praha Milanem Fukalem a Jakubem Děkanem.

Po ukončení veletrhu se přímo v areálu Sport Parku Liberec uskuteční hudební festival Mini Létofest 2020, na kterém vystoupí kapely Hitfakers a Like-It s headlinerem Mirai.

Celý veletrh bude probíhat za dodržování všech bezpečnostních nařízení vydaných ministerstvem zdravotnictví.

15. ročník veletrhu Sport Live 2020 se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Základní informace o veletrhu Sport Live 2020

  • Proběhne 5. 9. 2020 od 9:00 do 16:00 v Home Credit Areně a celém Sport Parku Liberec.
  • Vstup na veletrh je zdarma.
  • Více informací na www.sportliveliberec.cz a www.sportparkliberec.cz.
  • Sociální sítě: facebooková stránka Home Credit Arena a událost Sport Live 2020.
  • Půjčení bruslí je možné od 8:30 v JB Sportu u Svijanské arény, cena za půjčení: 100 Kč + vratná záloha 1000 Kč.
  • Předprodej vstupenek na veřejné bruslení.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky