Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Vyšel kalendář TOP akcí Českého ráje na rok 2015

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 01. 2015 15:09

Sdílet článek

Jak již bývá každoroční tradicí, v lednu vyšel oblíbený Kalendář kulturních, sportovních a společenských TOP akcí v Českém ráji pro rok 2015.

Jeho čtenáři v něm opět najdou celoroční přehled těch nejvýznamnějších kulturních, sportovních a společenských akcí, turistických pochodů či letních a prázdninových programů ve městech a na turistických atraktivitách. Součástí kalendáře je také přehled významných výstav muzeí a galerií v Českém ráji.

 

Kalendář bude k dispozici na pultech všech informačních center v regionu, nově jej lze objednat i přes e-shop Českého ráje (http://shop.cesky-raj.info) a zároveň bude distribuován na tuzemských veletrzích cestovního ruchu, kterých se SČR či jeho partneři účastní. Jedná se především o veletrhy Holiday World Praha, Dovolená a region Ostrava, Infotour Hradec Králové, Euroregion Tour Jablonec nad Nisou, For Bikes Praha či Krajské dny Libereckého kraje.

 

Kalendář v elektronické formě ke stažení najdete na stránkách www.cesky-raj.info  ZDE:

http://www.cesky-raj.info/cs/region-cesky-raj/propagacni-materialy-regionu/kalendar-kulturnich-spolecenskych-a-sportovnich-top-akci-2015.html

 

Kalendář vydalo Sdružení Český ráj ve spolupráci s partnery a informačními centry v regionu v celkovém nákladu 7 000 výtisků. „Věříme, že si ze široké nabídky akcí vyberou jak místní obyvatelé, tak i turisté, kterým může být nový kalendář dobrým pomocníkem při výběru termínu dovolené v našem regionu,“ přibližuje Lucie Rakoušová ze Sdružení Český ráj.

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky