Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Výzva kraje: Ředitelé škol, minimalizujte možnost ublížení dětem

Mgr. Langer Jiří

  • 15. 10. 2014 12:04
  • Školství

Sdílet článek

 S ohledem na tragickou událost, která se stala ve Střední škole obchodní a služeb SČMSD Žďár nad Sázavou, s.r.o. vyzývá Liberecký kraj ředitelky a ředitele jím zřizovaných škol a školských zařízení, ke kontrole a důslednému dodržování standardně využívaných mechanismů a pravidel pro zabránění vniknutí nežádoucích osob do prostor škol a školských zařízení. 

V této souvislosti požádal hejtman LK Martin Půta ředitele Krajského ředitelství PČR Libereckého kraje plk. Vladislava Husáka o prověření způsobu zabezpečení základních a středních škol.

Podle jeho slov se obrátí i na starosty obcí a měst jako zřizovatele základních a mateřských škol, aby provedli kontrolu zabezpečení vstupů do budov škol a dalších školských zařízení.,

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky