Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Začíná poslední přípravný blok mužů U16 před domácím ME

Mgr. Langer Jiří

  • 13. 06. 2011 16:01

Sdílet článek

 

Po více než měsíční pauze se opět sejdou trenéři a hráči reprezentace mužů do 16 let, která se připravuje na Mistrovství Evropy Divize A, které se od 28. července uskuteční ve východočeském regionu – v Pardubicích a Hradci Králové.

Z premiérových herních prověrek, které tým absolvoval v dubnu, se vykrystalizoval okruh 24 hráčů, ze kterých vzejde konečná nominace pro domácí šampionát. Nově sestavený tým se nejprve na začátku dubna představil na mezinárodním turnaji ve Francii, odkud odjížděl s celkovou bilancí dvou výher a jedné prohry. Z trojice soupeřů Francie, Řecko, Turecko nestačil pouze na domácí výběr. Po krátké pauze následoval další přípravný turnaj, tentokráte v Itálii. Vítězné tažení českých mladíků zastavil až tým stejně starých hráčů CSKA Moskva ve finále. Všichni hráči si určitě budou pamatovat především semifinálový boj s týmem Houston Select, který pro sebe Češi urvali ve druhém prodloužení. Po tomto turnaji dostali hráči reprezentační volno. Některé z nich však čekalo ještě Mistrovství České republiky hráčů do 18 let.

Nyní se tým pod vedením Petra Tremla pokusí navázat tam, kde před více než měsícem skončil. Jako první čeká na mladé reprezentanty soustředění v Hustopečích, kde se sejdou 14. června. Volno pro tento první díl z více jak měsíc a půl trvající přípravy dostala pětice hráčů – Kouřil, Šoula, Peterka, Slanina, Pecháček. Šanci ukázat se na soustředění, jehož součástí budou i dvě modelová utkání, tak dostane dvacítka hráčů. Po těchto třech dnech v Hustopečích bude nominace zúžena na 15 hráčů, kteří budou pokračovat v přípravě, a ze kterých se bude tvořit tým pro ME.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky