Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zahájení připomínkového řízení územní energetické koncepce

Bc. Fulková Andrea

  • 08. 10. 2007 00:00

Sdílet článek

[id:5681|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Dne 4.10.2007 zasedal řídící výbor, který byl sestaven pro účel sledování a koordinace zpracování Územní energetické koncepce Libereckého kraje (ÚEK LK). V tomto výboru má své zástupce  Ministerstvo životního prostředí, Státní fond životního prostředí, hlavní dodavatelé a výrobci energií i  zástupci Libereckého kraje.

„Hlavním tématem tohoto setkání bylo představení pracovní verze Územní energetické koncepce Libereckého kraje a stanovení připomínkového řízení, jehož výsledkem by měla být finální verze této koncepce“, uvedl RNDr. Vít Příkaský. Proces, který předchází schválení tohoto dokumentu, je časově náročný a jedním z důvodů je např. povinnost vyhodnotit vliv zmiňované koncepce na životní prostředí. „Naším cílem je zapojit do tohoto procesu i veřejnost. Proto bude v blízké době ÚEK LK vyvěšena na webových stránkách Libereckého kraje. S tím počítáme až po zapracování zásadních připomínek členů řídícího výboru, zástupců jednotlivých odborů krajského úřadu a zpracovatelů SEA procesu.“, dodal Vít Příkaský. 

O postupu prací samozřejmě budete průběžně informováni na webových stránkách kraje pod odborem regionálního rozvoje a evropských projektů (dříve hospodářského a regionálního rozvoje). 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky