Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zájemci stále mohou žádat o kotlíkové dotace

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 01. 02. 2016 16:53
  • Rozvoj

Sdílet článek

Už týden mohou občané na podatelně Krajského úřadu Libereckého kraje podávat své žádosti o kotlíkové dotace. Příjem byl spuštěn v pondělí 25. ledna v 7:00 hodin a do dnešního odpoledne bylo přijato 850 žádostí. Finanční alokace, která je určena na výměnu kotlů v Libereckém kraji, tedy ještě zdaleka není vyčerpána, žadatelé stále mají šanci na dotaci dosáhnout. Žádosti je možné doručit osobně nebo poštou.

„Žádosti, které budou na krajský úřad doručeny do konce února, projdou hodnocením v průběhu následujícího měsíce, tedy března. Pokud žádost splní veškeré náležitosti, které musí obsahovat, bude následně přidělená částka dotace schválena radou kraje, poté vyrozuměn žadatel a nejpozději v průběhu května uzavřeme s žadatelem Smlouvu o poskytnutí dotace,“ popisuje krajský radní Vít Příkaský, který má kotlíkové dotace ve svém resortu.

V případě, že žádost nebude kompletní nebo v ní budou shledány nějaké formální nedostatky, žadatel obdrží písemnou výzvu k jejímu doplnění. Taková žádost pak dostane nové časové razítko a pořadí podle toho, kdy budou nedostatky doplněny. Poté musí dotaci odsouhlasit rada kraje a následně může dojít k uzavření smlouvy.

Veškeré informace ke kotlíkovým dotacím včetně formuláře žádosti najdou zájemci na webu: /page1620/kotlikove-dotace/0-program-zadost-prilohy.

Logolink EU

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky