Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci tří krajů jednali o enviromentálním vzdělávání, výchově, osvětě a ekoporadenství

Mgr. Langer Jiří

  • 30. 04. 2012 12:26
  • Rozvoj

Sdílet článek

 

Setkání zástupců Pardubického, Libereckého a Královéhradeckého nad tématem enviromentální vzdělávání, výchova, osvěta a ekoporadenství se uskutečnilo v minulém týdnu na pozvání Václava Kroutila, člena tady Pardubického kraje, v Oucmanicích u Chocně.

.Na programu, na němž se podílel radní pro zemědělství a životní prostředí Jaroslav Podzimek (ČSSD), byly například hodnocení situace enviromentální výchovy a ekoporadenství v jednotlivých krajích, projekty z evropských zdrojů Inspirace dobrou praxí a další.

„Při jednání jsme se seznámili s mnoha zajímavými aktivitami, například jsme si prohlédli stavbu rodinného domu ze slámy,“ řekl Jaroslav Podzimek.

Jednání se rovněž zúčastnili Jaroslava Janečková,  Tomáš Komrzý za KÚ LK a Radek Hromádka za Ekocentrum Střevlik v Oldřichově v Hájích.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky