Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Železnobrodské radniční odpoledne o mostu přes Jizeru přispělo ke smířlivému postoji občanů k rozsáhlé rekonstrukci

Mgr. Langer Jiří

  • 25. 02. 2015 10:14
  • Doprava

Sdílet článek

(Zpráva města Železný Brod) - Vedení města Železný Brod se rozhodlo uspořádat speciální odpoledne k otázkám týkajícím se nadcházející rekonstrukce mostu přes řeku Jizeru. V pondělí 23. 2. 2015 se o problémech spojených se stavbou informovalo v kanceláři starosty  Františka Lufinky a místostarosty Ivana Mališe 43 občanů.

Nejčastější dotazy se týkaly termínu zahájení a ukončení stavby, objízdných tras, možností parkování, úpravy autobusových jízdních řádů a náhradního autobusového stání ve Smetanově zátiší a pěšího pohybu z jednoho břehu Jizery na druhý. Prakticky všichni občané zaujali smířlivý postoj k negativům, které stavba přinese, a akcentovali prvek trpělivosti vzhledem k následujícím měsícům.

 „Vedení města potěšil zájem občanů a vyjadřuje dík za konstruktivní přístup a klid při jednotlivých rozhovorech,“ shrnul Ivan Mališ, místostarosta města. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky