Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Získejte Evropskou cenu za podnikání!

Bc. Fulková Andrea

  • 15. 07. 2008 00:00

Sdílet článek

[id:6742|autor:Bc. Fulková Andrea|email:andrea.fulkova@kraj-lbc.info|telefon:485 226 332|mobil:|aktualizace:]

Informace o konání 3. ročníku soutěže Evropské ceny za podnikání.

 

Krajský úřad Libereckého kraje zveřejňuje informace o konání soutěže vyhlášené Evropskou komisí „Evropské ceny za podnikání“, která proběhne v letošním roce již ve 3. ročníku.

Soutěž je zaměřena na oceňování regionální a místní iniciativy na podporu podnikání realizované institucemi veřejné správy v celé Evropě. Cílem soutěže je zejména podpora rozšíření úspěšných projektů i do dalších oblastí Evropy a také inspirace pro veřejnou správu, ale i podnikatelskou veřejnost. Do projektu jsou zapojeny členské země Evropské unie, Island, Norsko a Turecko.

Své projekty, které musí existovat po dobu minimálně dvou let před rokem udílení ceny, mohou do soutěže přihlásit vnitrostátní organizace, města různých velikostí, regiony a správní oblasti, ale také partnerství veřejného a soukromého sektoru mezi státními úřady a podnikateli, vzdělávací programy a obchodní organizace.

Zájemci o účast v soutěži „Evropské ceny za podnikání“ se mohou přihlásit do jedné z pěti kategorií:

·        Cena za podporu podnikání

·        Cena za omezení byrokracie

·        Cena za rozvoj podnikání

·        Cena za investice do dovedností

·        Cena za odpovědné podnikání přístupné všem

Výběr uchazečů soutěže bude probíhat ve dvou fázích. Nejprve se uskuteční národní kolo, jehož uzávěrka přihlášek končí 10. října 2008. Dva nejúspěšnější projekty z kola národního budou dále reprezentovat Českou republiku v evropském kole soutěže.

Přihlášky do soutěže si mohou uchazeči vyžádat u národních kontaktních osob nebo ji naleznou na webových stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu www.mpo.cz a EEN Praha www.crr.cz.

Podrobné informace k soutěži naleznete na internetových stránkách Evropské komise: http://ec.europa.eu/enterprise/entrepreneurship/smes/awards/index_cs.htm.
Další informace mohou sdělit národní koordinátoři soutěže Mgr. Martina Funková, odbor podnikání, Ministerstvo průmyslu a obchodu, funkova@mpo.cz a PhDr. Marie Pavlů, Enterprise Europe Network Praha, pavlu@crr.cz.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky