Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zrekonstruovaný most v Návarově bude slavnostně otevřen

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 27. 07. 2015 15:13
  • Doprava

Sdílet článek

Most přes řeku Kamenici v Návarově slouží motoristům od začátku letních prázdnin, kdy byl zprovozněn v režimu předčasného užívání. Jeho oficiální otevření se uskuteční ve středu 29. července v 12:30 hodin za účasti zástupců Libereckého kraje, zhotovitele, Krajské správy silnic LK a dalších hostů.

Stavební práce zahrnovaly demolici mostu a výstavbu nového o třech polích s horní mostovkou. Původní provizorní most byl po více než šedesáti letech používání v havarijním stavu.

Rekonstrukci na základě výběrového řízení prováděla společnost FIRESTA - Fišer, rekonstrukce, stavby a.s. za více než 10,5 mil. Kč včetně DPH.  Projekt byl financovaný z Regionálního operačního programu (ROP) NUTS II Severovýchod v oblasti podpory „Rozvoj regionální silniční dopravní infrastruktury“. Uznatelné výdaje ve výši 100% hradila EU.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky