Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Šikovné ruce je poslední akce na Vísecké rychtě v Kravařích

Bc. Lenka Klimentová

odborný zaměstnanec

  • 10. 09. 2018 00:00

Sdílet článek

V sobotu 15. září v době od 10 do 16 hodin můžete navštívit poslední akci letošní sezóny na Vísecké rychtě v Kravařích s názvem Šikovné ruce.

Vísecká rychta, pobočka českolipského Vlastivědného muzea a galerie, pro návštěvníky na tento den připravuje originální prodej výrobků vytvořených lidmi pod značkou „vyrobeno vlastníma rukama“. Pro malé i velké jsou připraveny tvořivé dílničky. V sobotu se koná i Den evropského dědictví. Vstup je zdarma.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky