Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na seminář k programu Interreg V – A Česká republika – Polsko 2014-2020

Bc. Markéta Žitná (Dědková)

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 02. 2018 00:00
  • Rozvoj
  • Sociální

Sdílet článek

Na Krajském úřadě Libereckého kraje se dne 26. března 2018 od 10 hodin uskuteční Seminář k  programu  Interreg  V – A Česká republika – Polsko 2014-2020. Seminář je určen pro případné žadatele v prioritní ose 2 - Rozvoj potenciálu přírodních a kulturních zdrojů pro podporu zaměstnanosti.

Jedná se o program přeshraniční spolupráce. Základním požadavkem programu je spolupráce partnerů na obou stranách hranice, kdy jeden je tzv. vedoucím partnerem, který nese celkovou zodpovědnost za realizaci projektu.

V rámci této prioritní osy jsou podporovány projekty zaměřené na:

  • Zachování a obnova kulturních a přírodních atraktivit,
  • Podpora využití nehmotného kulturního dědictví,
  • Infrastrukturní opatření pro přeshraniční zpřístupnění a využívání kulturního a přírodního dědictví příhraničního regionu,
  • Společná informační, marketingová a propagační opatření v oblasti využití přírodních a kulturních zdrojů,
  • Studie, strategie, plány směřující k využití přírodních a kulturních zdrojů,
  • Pozn. Projekty by měly podporovat hospodářský růst, který zprostředkovaně přispěje k růstu zaměstnanosti v území. U infrastrukturních projektů nesmí být celkové výdaje na jeden prvek infrastruktury vyšší než 5 mil eur.

Způsobilí příjemci: Orgány veřejné správy, jejich svazky a sdružení; Organizace zřizované a zakládané orgány veřejné správy; Nestátní neziskové organizace; Evropské seskupení pro územní spolupráci; Církve a náboženské spolky; Asociace a sdružení působící v oblasti cestovního ruchu.

 

Bližší informace o semináři a konzultacích naleznete v pozvánce. Pozvánka

Účast prosím potvrďte do 19. března 2018 na e-mail  magda.podsednikova@kraj-lbc.cz

 

 

  • Pozvánka na seminář pro žadatele_prio 2_ 26 (.pdf)
    229 kB
    26. 02. 2018 15:33

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky