Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Farmářské trhy opět v Liberci

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 07. 04. 2014 16:41
  • Rozvoj

Sdílet článek

Každé dopoledne od pondělí do soboty mohou občané navštívit Farmářské trhy u obchodního centra Forum Liberec. V pátek 4. 4. 2014 je slavnostně zahájili ředitel Obchodního centra Forum Tomáš Pešala, krajská radní Ivana Hujerová, náměstek liberecké primátorky Jiří Šolc a předseda Regionální agrární rady LK Robert Erlebach.

„Jsem velmi ráda, že se Farmářské trhy v Liberci opět rozjely a občané mají možnost zakoupit si místní potraviny i řemeslné výrobky, u kterých mají jistotu, že jsou kvalitní a pochází opravdu z našeho kraje. Těším se, že si sem až do podzimu budu chodit nakupovat čerstvou zeleninu, sýry a další dobroty,“ řekla při slavnostním zahájení radní Ivana Hujerová.

Lidé si zde mohou nakoupit sazeničky, čerstvou zeleninu či ovoce. Každý pátek se přidají i výrobci sýrů, uzenářských výrobků, medů, pečiva, ale i drobní řemeslníci se svými produkty.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky