Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Cenu Srdce pro region získala v Libereckém kraji statutární náměstkyně hejtmana Hana Maierová

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 19. 09. 2016 14:19

Sdílet článek

Vydavatelství KAM po Česku se rozhodlo u příležitosti 10. výročí existence redakce založit po dohodě s regionálními zástupci cestovního ruchu a ve spolupráci s Asociací turistických informačních center české republiky cenu SRDCE PRO REGION. Cenu získala dlouholetá propagátorka cestovního ruchu v regionu Hana Maierová.

Záměrem je ocenění regionálních osobností, které se v minulosti zasadily o rozvoj, popularizaci a propagaci dané turistické oblasti, regionu nebo stály u zrodu významného turistického produktu v oblasti cestovního ruchu.

V Libereckém kraji získala ocenění Hana Maierová, statutární náměstkyně hejtmana Libereckého kraje pro resort cestovního ruchu, památkové péče a kultury, která se dlouhodobě a intenzivně věnuje rozvoji cestovního ruchu a zasazuje se o sladění regionální, krajské a státní úrovně cestovního ruchu. V 90. letech stála u „zrodu a rozvoje“ destinačního managementu Sdružení Český ráj, který se stará o propagaci jedinečného regionu na území Libereckého kraje, a za působení v „krajské vládě“ přispěla k záchraně či zatraktivnění řady turistických cílů v regionu. Podařilo se jí rozvinout podporu fungování turistických regionů a je také vůdčí osobností ve strukturách, které mohou ovlivnit fungování managementu cestovního ruchu v rámci České republiky.

Blahopřejeme!

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky