Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Dopravu na průtahu Libercem přibrzdí údržba tunelu

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 04. 04. 2016 17:16
  • Doprava

Sdílet článek

Pravidelnou jarní údržbou projde od pondělí 11. dubna do pátku 15. dubna liberecký tunel. V tomto termínu tak řidiči musí zpomalit a počítat s částečnou uzavírkou na státní silnici I/35. Údržbové práce budou probíhat postupně, uzavře se vždy jeden z tubusů a obousměrný provoz bude sveden do toho druhého.

Omezení potrvají od 11. 4. 2016 do 15. 4. 2016 následujícím způsobem:

V pondělí 11. 4. a v úterý 12. 4. bude zcela uzavřen tubus ve směru na Turnov, ve středu 13. 4. bude otevřen tubus ve směru na Turnov a dojde k uzavření tubusu na Hrádek nad Nisou, ve čtvrtek 14. 4. a v pátek 15. 4. 2016 se údržba přesune do druhé části, úplně uzavřen tak bude tubus ve směru na Hrádek nad Nisou.

Úsek silnice I. třídy číslo 35 na průtahu městem Liberec je nejzatíženějším úsekem v Libereckém kraji. V obou směrech tudy denně projede 35 tisíc vozidel.

Řidičů se letos v Libereckém kraji dotknou i jiná dopravní omezení na silnicích I. tříd. „Momentálně projednáváme úplnou uzavírku silnice I. třídy číslo 9 v České Lípě kvůli rekonstrukci mostu. Částečnou uzavírku si také vyžádá zajištění skalních stěn na silnici I/14 v úseku Rokytnice nad Jizerou a Jilemnice. Dalším omezením bude uzavírka silnice I/16 mezi obcemi Horka u Staré Paky a Čistá u Horek. Tady se předpokládá vyloučení veřejného provozu s výjimkou linkových autobusů, zásobování a dopravní obsluhy,“ informuje vedoucí odboru dopravy Jan Čáp.

Sdílet článek

Zpět

Další aktuality

Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky