Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman pogratuluje vítězům krajského fotbalového přeboru

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 06. 06. 2016 11:59
  • Zastupitelstvo

Sdílet článek

Fotbalisty TJ Spartaku Chrastava, kteří suverénně vyhráli poprvé krajský přebor a postupují do divize, přivítá ve středu 8. června, v prostorách krajského úřadu, hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Osobně jim pogratuluje k úspěchu v soutěži, který je pro celý tým jakousi odměnou za peripetie, které je potkaly v uplynulých letech. Setkání začíná ve 14 hodin.

Fotbalový mančaft Chrastavy si v uplynulém období prošel velkou zkouškou, když v roce 2010 přišel díky povodním o své hřiště a dva roky musel hrát jinde. „O to více oceňuji tažení mužstva fotbalovými soutěžemi poté, co bylo vystaveno fotbalové hřiště zcela nové a hráči následně vyhráli suverénně 1. B třídu, další rok 1. A třídu, další rok byli v krajském přeboru druzí a letos krajský přebor, již několik kol před koncem suverénně vyhráli a poprvé v dějinách chrastavského fotbalu postoupili do divize,“ přibližuje cestu fotbalistů za úspěchem starosta Chrastavy Michael Canov.

Setkání se uskuteční v zasedacím sále zastupitelstva Libereckého kraje, ve 3. patře. Na počest fotbalistů bude na budově kraje po celý den vlát vlajka Chrastavy. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky