Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

JamParáda 2015 letos nabídne téměř 400 druhů marmelád

Daníčková Blanka

tiskový mluvčí

  • 04. 11. 2015 16:46

Sdílet článek

Milovníci marmelád a džemů si v sobotu 7. listopadu přijdou na své. V Kunraticích u Frýdlantu pořádají tradiční marmeládovou soutěž JamParáda 2015. O pomyslný titul nejlepší marmelády se v soutěži utkají stovky kulinářských výrobků, které zaslali lidé z různých koutů republiky. Záštitu nad akcí převzal hejtman Libereckého kraje Martin Půta.

Do klání ve vaření marmelád v letošním roce přihlásilo 129 soutěžících celkem 395 vzorků. Všechny je ochutná porota, která rozhodne o těch nejlepších. Od 15:00 hodin je mohou degustovat také návštěvníci JamParády 2015. Vybírat bude rozhodně z čeho, v soutěži se pravidelně objevují klasické marmelády, jako jahodová, meruňková či rybízová, ale i exotické kombinace nebo nezvyklé chutě. Slavnostní vyhlášení výsledků je naplánováno na 17:00 hodin.

JamParáda 2015 se koná v Kulturním domě v Kunraticích, vstupné je dobrovolné.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky