Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Komunitní středisko Kontakt pořádá příměstský tábor pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 23. 06. 2015 15:09

Sdílet článek

Liberecké Komunitní středisko Kontakt, p. o. letos již popáté pořádá příměstský tábor „Prázdniny ve městě 2015“. Tábor je bezplatný a určený dětem ze sociálně znevýhodněného prostředí ve věku 6 –15 let.

Děti se každé pondělí, středu a pátek budou moci zapojit do rozmanitého zábavného i poučného programu (např. návštěva trampolínového ráje Smeťák, prohlídka Krajské vědecké knihovny v Liberci, turnaj v minigolfu, návštěva bazénu, výlet na zámek Lemberk a mnoho dalšího).

V případě zájmu je třeba vyplnit a odevzdat přihlášku, která je k dispozici u koordinátorky projektu, či ji vytisknout z webových stránek komunitního střediska, www.ksk-liberec.cz.

Projekt je realizován za finanční podpory Nadačního fondu Albert v rámci grantového programu NADAČNÍ FOND ALBERT DĚTEM 2015 a Fondu prevence Statutárního města Liberec.

Bližší informace: Komunitní středisko Kontakt, Palachova 504/7, Liberec 1, 460 01 (naproti OC Plaza, budova bývalé „Lidušky“), 5. patro, koordinátorka Bc. Veronika Dufková, e-mail: veronika@ksk.liberec.cz, tel: 731 643 358 nebo 485 244 985.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky