Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj jede na Holiday World s mottem „Filmový Liberecký kraj“

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 11. 02. 2016 13:52

Sdílet článek

Věděli jste, že se v Libereckém kraji natáčelo přes 250 filmů? Znáte filmové lokace? Nejen o filmech, aktivní turistice a kulturním vyžití bude stánek Libereckého kraje na jubilejním 25. ročníku středoevropského veletrhu Holiday World 2016. Na pražském holešovickém výstavišti startuje už ve čtvrtek 18. února a potrvá do neděle 21. února

„Návštěvníkům tohoto prestižního veletrhu jako tradičně představíme nabídku turistických regionů Českolipsko, Český ráj a Jizerské hory. Chceme podpořit filmovou turistiku, a proto se tentokrát budeme prezentovat pod mottem „Filmový Liberecký kraj“. Nabídka našeho stánku ale samozřejmě bude i o dalších turistických a kulturních možnostech,“ říká statutární náměstkyně hejtmana Hana Maierová, která má cestovní ruch ve svém resortu.

Pracovníci oddělení cestovního ruchu, kteří na veletrh vyrazí, budou propagovat také novinku minulého roku, mobilní aplikaci Průvodce Libereckého kraje, která je zdarma ke stažení přes odkaz na www.liberecky-kraj.cz či v příslušných obchodech.

Expozici Libereckého kraje návštěvníci najdou na Výstavišti Holešovice Praha pod označením VH 720.

V minulém roce se veletrhu zúčastnilo 658 vystavovatelů ze 46 zemí a zavítalo sem na 40 tisíc lidí. Holiday World se řadí mezi tradiční a vyhledávané akce svého druhu. První dva dny jsou stěžejní pro setkávání z řad odborníků v oboru a o víkendu se pak stává lákadlem pro laickou veřejnost. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky