Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na programu rady byl i ekonomický resort

  • 08. 11. 2001 01:00

Sdílet článek

[id:98|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

Rada kraje včera vzala na vědomí souhrnnou zprávu o činnosti Ekonomického odboru Krajského úřadu Libereckého kraje. Dále byly na programu rady dva body : 1. čtení rozpočtu kraje na rok 2002 a Rozpočtový výhled. U prvně jmenovaného bodu rada kraje přijala usnesení, ve kterém žádá Ing. Karla Dolejšího (ČSSD), zástupce hejtmana, pověřeného řízením ekonomického resortu, o neprodlené předložení tohoto materiálu a přerušila tento bod do nejbližšího zasedání rady kraje. Ve druhém případě rada kraje konstatovala prostřednictvím usnesení, že nebyl předložen materiál k projednání rozpočtového výhledu a uložila Ing. Dolejšímu (ČSSD) zpracovat zprávu o rozpočtovém výhledu na nejbližší zasedání rady kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky