Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Občané Chrastavy, zeptejte se vašeho hejtmana, zajímá ho i Váš názor!

Mgr. Langer Jiří

  • 17. 09. 2014 17:14
  • Rozvoj

Sdílet článek

Hejtman LK Martin Půta pokračuje v pátek 26. září v  pravidelném setkávání se zastupiteli obcí a měst a občany Libereckého kraje, tentokrát navštíví Chrastavu.

Po celý den jej bude doprovázet starosta Michael Canov.

Další letošní setkání hejtmana s veřejností se uskuteční nejprve v 15. 30 hodin v Andělské Hoře, u rybníčku, tradiční beseda se zastupiteli města a veřejností se pak koná od 16. 30 hodin v Centru volnočasových aktivit v Chrastavě.

Před tím hejtman postupně navštíví ZŠ, oddíl kolové TJ Spartak a firmu Benteler.

Po pracovním obědě se starosty okolních obcí (Bílý Kostel, Nová Ves, Mníšek, Oldřichov v Hájích, Kryštofovo Údolí) v restauraci na Koňské farmě Vysoká se hejtman staví ve 13.30 hodin v Oblastní charitě Liberec – Domově sv. Vavřince Chrastava, a poté si prohlédne společnost Vzduchotechnika a projede se transbordérem. Po setkání v Andělské Hoře ještě zavítá do Muzea hasičské techniky.

Poté následuje od 16. 30 hodin již zmíněná beseda s občany a zastupiteli města v Centru volnočasových aktivit v Chrastavě.

Těšíme se na Vaše připomínky a názory a na Vaši účast na besedě.

Další Den s hejtmanem se uskuteční 1. října v Liberci.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky