Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Padající míče u Krajského úřadu Libereckého kraje vstupenkou na Světovou ligu!

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 15. 06. 2015 16:12

Sdílet článek

Netradiční volejbalovou kampaň, podobně jako v loňském roce, připravil Český volejbalový svaz v rámci domácích utkání Světové ligy. Fanoušci volejbalu tak mají jedinečnou možnost, jak získat vstupenky na zápasy české reprezentace zcela zdarma, a to i v Liberci!

Příznivci ze severu Čech mohou lístky získat tím, že se už tuto středu 17. června zapojí do akce, která bude probíhat u liberecké dominanty - budovy Krajského úřadu Libereckého kraje. V průběhu pondělí zde organizátoři akce zavěsí síť s míči, které o dva dny později, úderem dvanácté hodiny, vypadnou ven. Ten, kdo míč chytí a přinese s sebou do haly, může jít na oba zápasy v Home Credit Areně úplně zdarma.

„Jsme rádi, že se Libereckému kraji zalíbilo toto netradiční pojetí volejbalové kampaně a máme tak jeho podporu. Budeme rádi, když se liberečtí obyvatelé, ale nejenom oni, zapojí a třeba překonají počet odbití z Českých Budějovic, kde se akce uskutečnila v závěru minulého týdne,“ říká zástupce marketingové agentury Českého volejbalového svazu pro Světovou ligu Libor Matoušek. Na akci se v cca 10:00 hodin přijde podívat také hejtman Libereckého kraje Martin Půta, který nad Světovou ligou ve volejbale 2015 převzal záštitu.

V rámci středečního dne bude rovněž probíhat volejbalový happening, během kterého se bude moci veřejnost zapojit do odbíjení s dobrovolníky. Ten, kdo udělá sto odbití, získá vstupenku na jeden zápas mezi Českou republikou a Jižní Koreou. „Každý rok se snažíme připravit kromě standardních forem komunikace i nějaký netradiční způsob propagace českého volejbalu. Na akci se těším a jsem sám zvědavý, jak dopadne,“ doplňuje místopředseda Českého volejbalového svazu Robert Urbánek.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky