Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pořadatelé významných sportovních akcí v kraji se mohou ucházet o finanční podporu na rok 2015 do 30. 9.

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 08. 07. 2014 16:30
  • Školství

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje schválila výzvy k předkládání žádostí o dotaci z rozpočtu Libereckého kraje na rok 2015. Jedná se o další krok v rámci plnění Strategie podpory sportu a tělovýchovy v Libereckém kraji schválené zastupitelstvem kraje.

Příjem žádostí probíhá od 7. 7. do 30. 9. 2014 a veškeré podrobnosti k výzvě naleznete na stránkách odboru školství: http://skolstvi.kraj-lbc.cz/dotace-sport-a-telovychova/prima-podpora-z-rozpoctu-libereckeho-kraje-pro-rok-2015

Sportovní a tělovýchovné organizace budou mít možnost podat své žádosti o finanční podporu projektů, které budou realizovat v roce 2015. Výzva obsahuje pět oblastí - předmětů podpory:

- Vybrané sportovní akce,

- Významné kluby a reprezentace,

- Významné sportovní areály,

- Mimořádné sportovní akce,

- Sportovní struktury, servisní centra.

„Došlé žádosti budou hodnoceny podle předem známých kritérií, která rovněž schválila rada kraje a jsou součástí textu výzvy. Následně budou předloženy příslušným orgánům kraje k hodnocení a výsledkem bude seznam projektů, které se stanou součástí návrhu rozpočtu kraje na rok 2015,“ doplňuje statutární náměstkyně hejtmana Zuzana Kocumová s tím, že termín pro předkládání žádostí je stanoven na 30. září 2014.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky