Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada kraje schválila poskytnutí dotací z Krizového fondu LK

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 13. 08. 2014 16:14

Sdílet článek

Rada LK na svém jednání 12. 8. 2014 po doporučení Bezpečností rady LK odsouhlasila poskytnutí dotací z Krizového fondu Libereckého kraje.

Youtube video

Krajskému ředitelství policie Libereckého kraje schválila dotaci ve výši 1.500.000 Kč, a to na nákup osobního terénního automobilu, přívěsů pro přepravu služebních psů, čtyřkolky pro práci ve velmi ztížených podmínkách a komunikační techniky pro členy krizového štábu.

Českému červenému kříži, Oblastnímu spolku Českého červeného kříže Liberec Rada LK schválila dotaci ve výši 300.000 Kč na pořízení zdravotnických a záchranných pomůcek, transportních a fixačních prostředků, cvičných figurín pro nácvik záchranných praktik a na provozní náklady.

Horské službě ČR, o.p.s., oblast Krkonoše a Jizerské hory Rada LK odsouhlasila dotaci ve výši 328.000 Kč na nákup zdravotního a obvazového materiálu, automatických defibrilátorů a na obnovu transportních prostředků.

Krajskému ředitelství policie Libereckého kraje bude dotace poskytnuta formou finančního, účelově vázaného daru, Českému červenému kříži – Oblastnímu spolku ČČK Liberec a Horské službě pak formou účelové dotace.

Poskytnutí dotací bude ke schválení předloženo Zastupitelstvu Libereckého kraje na zasedání dne 26. 8. 2014.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky