Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Rada se shodla na principech podpory sportu v Libereckém kraji v příštím období

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 05. 02. 2014 16:36
  • Školství

Sdílet článek

Rada Libereckého kraje projednala návrh Strategie podpory sportu v Libereckém kraji 2013 - 2016, který zpracovala a předložila Sportovní komise Rady Libereckého kraje. Radní se shodli na základním rámci pro podporu sportovních aktivit v příštích dvou letech, kdy by pro tuto oblast mohla být uvolněna částka v minimální výši 30 mil. Kč.
„Jsem rád, že takový dokument konečně vznikl, a že vedení kraje odsouhlasením těchto hlavních zásad umožní v příštím období podpořit sportovní aktivity,“ uvedl předseda sportovní komise Vladimír Boháč, který byl projednání přítomen.
„Předložený materiál bude nutné ještě dopracovat o jasná pravidla pro tzv. přímou podporu, která by se měla stát rovnocenným zdrojem vedle dotačního fondu,“ doplnila statutární náměstkyně hejtmana pro resort zdravotnictví, tělovýchovu a sport Zuzana Kocumová. Upravené znění Strategie podpory sportu v Libereckém kraji 2013 – 2016 bude předloženo k projednání ve Výboru pro výchovu, vzdělávání, zaměstnanost a sport, následně pak radě kraje a zastupitelstvu.

Viz také video: http://youtu.be/tucNaP-piVg

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky