Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Seniory čeká po úvodní Letní slavnosti ve Vratislavicích n. N. bohaté kulturní léto s překvapením

Mgr. Langer Jiří

  • 29. 06. 2015 11:52

Sdílet článek

Letní slavností  v přírodním divadle Domova pro seniory ve Vratislavicích n. N. začal 23. června bohatý prázdninový kulturní program pro klienty domovů pro důchodce a seniory v Libereckém kraji.

V naplněném areálu vystoupili   vystoupil Taneční orchestr Celestýnka, Josef Oplt, sólista Hudebního divadla v Karlíně,  Pěvecký sbor Matylda a Tylda z Komunitního střediska Kontakt

Duoband Petra Voslaře a také zpěvák a moderátor Miloslav Vodrážka, ředitel pořádajícího vratislavického Domova pro seniory.

 „Je to už tradiční akce, na kterou jezdí senioři z celého Libereckého kraje a mají tak šanci si popovídat  a vyprávět si zážitky ze života ve svých domovech,“ uvedl mimo jiné Miloslav Vodrážka, který i přes chladnější počasí dokázal diváky rozezpívat a roztleskat, třeba známou písní Mackie Messer..

Podle něj  je  pro seniory je připraven seriál kulturních pořadů  pod záštitou náměstkyně hejtmana LK pro sociální věci Lenky Kadlecové po celý  červenec a srpen . První SeniorEstráda se uskuteční 14. července od 14 hodin, velká Zahradní slavnost  25. srpna pak kulturní léto ve Vratislavicích nad Nisou zakončí..

Pořady pro milovníky hudby, tance a soutěží v rámci Kulturního léta seniorů 2015 vždy od 14,00 hodin.

úterý 14. 7. 2015, úterý 28. 7. 2015, úterý 4. 8. 2015 a úterý 18. 8. 2015.

Jména účinkujících se  návštěvníci dozvědí  aktuálně v den vystoupení.

„Oslovili jsme sociální zařízení, zájmové či amatérské skupiny,“ prozradil za pořadatele ředitel .

Akce je podpořena Kulturním fondem Městského obvodu Liberec – Vratislavice nad Nisou a  Denso Manufacturing Czech, spol. s.r.o., MK MARKET s.r.o., TechnoIndustry s.r.o., SCA HYGIENE PRODUCTS, výrobce a dodavatel zdravotních pomůcek TENA, LIF, a.s.. a dalšími sponzory.

Celý kulturní pořad VIZ PŘÍLOHY

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky