Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V dubnu mohou občané LK přispět do putovní veřejné sbírky HOSPIC SOBĚ“

Mgr. Langer Jiří

  • 14. 04. 2014 17:16
  • Rozvoj

Sdílet článek

Sbírka je prováděna shromažďováním příspěvků na bankovním účtu, zřízeném výhradně pro tento účel a dvěma pokladničkami, které jsou putovní v oblasti Libereckého kraje.

Přihlásit se o jejich umístění ve firmách, obchodech, městských úřadech atd. je možné na tel.734 435 302.

Číslo sbírkového účtu: 717 378 4001/5500

Pokladničky započaly svoji pouť ve vstupní hale budovy Krajského úřadu Libereckého kraje, U jezu, v Liberci a v budově Nového magistrátu Města Liberce.

Jejich aktuální umístění naleznete na našem webu. Sbírka je konána na dobu neurčitou.

Vybrané prostředky budou použity na vybavení lůžkového hospice, pomůcek, zařízení a zdravotnického materiálu potřebného k poskytování hospicové paliativní péče.

Přispěvatelé budou se svým souhlasem zapsáni na seznam dárců, který bude umístěn na webových stránkách Hospicové péče sv. Zdislavy, o.p.s. a na pamětní desce, která bude umístěna v budoucím Hospici sv. Zdislavy.

Předem ze srdce děkujeme všem za příspěvek a všechny přispěvatele ujišťujeme, že vybrané prostředky budou účelově použity s maximální obezřetností a efektivitou.

Viz také: http://www.hospiczdislavy.cz/hospic-sobe/

Kontakt: Marta Kašparová - pracovnice Poradny Zdislava, redaktorka webu Hospicová péče sv. Zdislavy, o.p.s., e-mail: marta.kasparova@hospiczdislavy.cz, tel.: +420 734 435 302

www.hospiczdislavy.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky