Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Velikonoční jidáši vynesli Nadaci Euronisa skoro 35 tisíc korun

Mgr. Langer Jiří

  • 23. 04. 2014 14:23

Sdílet článek

Velikonoční jidáši prodávaní 16. - 18. dubna v OC Forum v Liberci Nadaci Euronisa přinesli do pokladničky 34 000 korun. Za prodejním pultem se kromě jiných oháněli herec Pavel Liška a bronzový biatlonista Jaroslav Soukup.

„Čistý zisk po odečtení nákladů na výrobu pečiva je 20 125 Kč. V průběhu tří dní se podařilo prodat 1500 jidášů dodaných pekařstvím Jiřího Bláhy,“ řekla předsedkyně Nadace Blanka Nedvědická s tím, že nad akcí převzal záštitu hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Liberecký kraj navíc podpořil sbírku 10 000 Kč.

„Výtěžek Velikonočního prodeje pečiva je určen Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí České republiky – Klub Liberec, která pořádá celoroční volnočasové aktivity a letní tábory pro handicapované děti a mládež,“ zdůraznila Nedvědická.

Nadace EURONISA již 19 let pomáhá lidem žít plnohodnotný život nezávisle na jejich věku, sociálním postavení a zdravotním stavu.

Za dobu svého působení rozdělila nadace téměř 28 milionů  Kč mezi neziskové organizace v Libereckém kraji a Šluknovském výběžku. Podpořila tak 1381 projektů 314 neziskových organizací a fyzických žadatelů.

Nadace EURONISA podporuje nejvíce neziskových organizací a rozděluje nejvíce finančních prostředků mezi nefiremními nadacemi v české části Euroregionu Nisa.

Nadace EURONISA je držitelem známky kvality udělované Forem dárců.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky