Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Začíná 12. ročník soutěže Výrobek roku 2015

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 12. 05. 2015 14:59
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Liberecký kraj vyhlašuje výzvu k podávání přihlášek do již 12. ročníku soutěže o udělení ocenění „Výrobek Libereckého kraje z odvětví potravinářství – zemědělství roku 2015“. Nejlepší výrobky budou slavnostně vyhlášeny na 13. krajských dožínkových slavnostech, které se konají 5. září 2015 ve Frýdlantu.

Pro přihlášení do soutěže je nutné vyplnit a odeslat:

  • Přihlášku, čestná prohlášení a technickou dokumentaci k výrobku.
  • V případě přihlašování více výrobků od jednoho výrobce stačí odevzdat přihlášku
    a čestná prohlášení pouze jednou. Technickou dokumentaci je nutné vyplnit ke každému výrobku zvlášť.

Do soutěže se může přihlásit fyzická osoba oprávněná k podnikání nebo právnická osoba se sídlem podnikání na území Libereckého kraje.

Zásady pro udělení ocenění a další informace včetně přihlášky a povinných příloh žádosti naleznete pod odkazem Výrobek roku - Informace k soutěži: http://www.vyrobek-roku-lk.cz/informace-k-soutezi/

Uzávěrka pro podání přihlášek je 29. května 2015 ve 14.00 hod.  

Za účast v soutěži se neplatí žádný registrační poplatek. Přihlašovatel bude písemně vyzván k dodání vzorku přihlášeného výrobku pro hodnotící komisi. Hodnocení přihlášených výrobků proběhne 18. června 2015 v restauraci Krajského úřadu LK.                                        

Písemné přihlášky zasílejte na adresu:

Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního prostředí a zemědělství, U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 v zalepené obálce s označením „Výrobek roku 2015“.

Bližší informace poskytne:

Ing. Lenka Rychtaříková, tel.: 485 226 612, e-mail: lenka.rychtarikova@kraj-lbc.cz

Loňským absolutním vítězem soutěže „Výrobek Libereckého kraje z odvětví potravinářství – zemědělství roku 2014“ byl vyhlášen výrobek Svačinka – Tvaroh ochucený česnek pažitka Jako od babičky.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky