Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Závod Bikeclinic Cup se tentokrát uskuteční v libereckém Vesci

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 26. 08. 2015 09:33

Sdílet článek

Osmé pokračování cyklistického závodu Bikeclinic Cup 2015 se uskuteční v neděli 30. srpna v libereckém sportovním areálu Vesec. Moderní sportoviště nabídne zajímavé profily tratí pro mladé sportovce od nejmladšího věku až po šestnáctileté bikery. Připraven bude také doprovodný program. Děti přijde podpořit Martin Koukal, mistr světa na 50 km ve Val di Fiemme.

Závodní víkend v areálu ve Vesci bude patřit mladým bikerům a bikerkám. Organizátoři cyklistických závodů Bikeclinic Cup připravili další pokračování tohoto unikátního sportovního seriálu. Sobotní den bude ve Vesci věnován tréninkům a přípravě na nedělní závodění. To odstartuje v neděli v 10 hodin. Pro závodníky budou připraveny zajímavé tratě, odpovídající jejich věku a výkonnosti. Zúčastnit se mohou ti nejmenší, kteří odstartují na odrážedlech, až po šestnáctileté nadšence. O nic nepřijdou ani rodiče, pro které je připraven také jejich závod.

Závod si nenechá ujít profesionální cyklista Martin Koukal, mistr světa na 50 km z MS 2003 ve Val di Fiemme a bronzový medailista ze štafety 4×10 km ze Zimních olympijských her 2010.

Bikeclinic Cup je profesionálně připravovaný seriál závodů na horských kolech pro děti
a mládež v České republice. Za sebou má zastávky v sedmi městech v Čechách. Během nich se závodů zúčastnilo více než 1500 závodníků. Kromě sportování si užili zábavný doprovodný program v podobě skákacích hradů, trampolín nebo výtvarného stanu.

Protože se závod uskuteční před zahájením nového školního roku, dostanou všichni školáci speciální Bikeclinic Cup rozvrh hodin a pro prvňáčky bude připraven tradiční kornout plný sladkostí.

Závodu se může zúčastnit každý mladý sportovec se smyslem pro soutěžení a fair play. Více informací o závodech zde: http://bikeclinic-cup.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky