Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Křehká krása 2022 se vydařila!

odborný zaměstnanec

  • 10. 08. 2022 17:36

Sdílet článek

V neděli skončil 11. ročník národní výstavy bižuterie a skla „Křehká krása 2022“. Jablonec nad Nisou se stal na 4 dny centrem pozornosti 8500 návštěvníků, kteří kladně hodnotili nové kolekce a širokou nabídku 40 zúčastněných firem. Po dvou létech dorazili i zahraniční návštěvníci ze Slovenska, SRN, Polska, Holandska, Velké Británie, USA a Japonska.

Vystavovatelé se mohli po dvou létech setkat se svými koncovými zákazníky a přesvědčit je, že výroba i obchod se postupně vrací do normálu. Komerční výsledky jsou vystavovateli hodnoceny jako velmi dobré. Potěšující byl i velký zájem o programy předvádění výroby a workshopy.

„Už o samotném zahajovacím dnu bylo jasné, že zájem návštěvníků je mimořádný. Příležitost nakoupit sklo, bižuterii či vánoční ozdoby na jednom místě v takovém rozsahu a pestrosti a vidět i ukázky jejich výroby, přilákala řadu zájemců. A to je dobře. V současné, pro výrobce velmi těžké době, je zájem zákazníků důležitý,“ říká Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Výstava se těšila mimořádnému zájmu medií a pořádající Svaz výrobců skla a bižuterie má mnoho kladných reakcí i na sociálních sítích.

Po celou dobu trvání výstavy bylo také otevřeno nové bižuterní centrum Křišťálový ráj, které   zaznamenalo zajímavou návštěvnost a rekordní prodeje.

Úspěch Křehké krásy 2022 je velkým povzbuzením pro pořadatele, vystavovatele a   partnery výstavy.

 

Zdroj: TZ Křehká krása; Pavel Kopáček

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky