Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zástupci Libereckého kraje navštívili drážďanské technologické centrum a podnikatelský inkubátor

Mgr. Mazalová Dvorská Jitka

marketingový manažer projektu Smart akcelerátor Libereckého kraje

  • 01. 08. 2017 11:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Na základě Společného prohlášení o spolupráci Libereckého kraje a Zemského ředitelství Sasko obdržel Liberecký kraj pozvánku k jednodenní studijní cestě do Drážďan, která se uskutečnila v úterý 25. července. Náplní studijní cesty byla exkurze do technologických center TZD Standort Süd a TG Freital. Liberecký kraj má záměr vybudovat obdobné Inovační centrum – podnikatelský inkubátor, který by měl být kreativním pracovním prostorem pro talentované a podnikavé lidi, kteří mají zájem rozvinout své nápady do podoby úspěšného podnikatelského námětu, projektu, start-upu. Cílem je podpořit rozvoj perspektivních podnikatelských nápadů a inovací a zamezit odlivu podnikavých lidí z Libereckého kraje.
Hlavním cílem cesty do Drážďan bylo proto inspirovat se, získat příklady dobré praxe u německého partnera, který má zkušenosti s podporou technologických a zakládacích center již 25 let a seznámit se s konkrétními riziky, která mohou s projektem výstavby a provozu podnikatelského inkubátoru souviset.

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky