Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Jaká je ideální investiční lokalita? Zástupci samospráv se s představou investorů mohou seznámit na semináři

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 04. 2016 13:46
  • Rozvoj

Sdílet článek

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest pořádá příští týden dvoudenní vzdělávací kurz Investment Academy. Zaměřen bude na problematiku investičního procesu a podnikatelských nemovitostí. Pod záštitou Víta Příkaského, radního pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova a Svazu měst a obcí České republiky se uskuteční ve dnech 27. a 28. dubna 2016 v zastupitelském sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

Vzdělávací kurz je určený především starostům a úředníkům obecních, městských a regionálních samospráv. Na semináři se dozvědí například informace o tom, co investoři očekávají, jaké jsou jejich představy o ideální investiční lokalitě nebo jak je přesvědčit, že nabízená lokalita je pro jejich záměr ta nejvhodnější.

Odpovědi, ale i zkušenosti, poznatky a postřehy z pravidelných jednání s investory předá zástupcům regionálních samospráv agentura CzechInvest. Školit budou také externí experti na danou problematiku a projektoví manažeři z agentury CzechInvest, Ministerstva průmyslu a obchodu a dalších významných institucí.

Účastníkům kurzu rovněž pomohou s přípravou podnikatelského a investičního prostředí tak, aby jejich nabídka byla kompatibilní s aktuálními potřebami investorů.

Účast na semináři je bezplatná. Je nutné se však do 22. 4. 2016 registrovat na e-mailové adrese tereza.suchomelova@czechinvest.org.V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název města/obce, kterou zastupuje a kontaktní údaje.

Pro bližší informace kontaktujte:
Ing. Tereza Suchomelová
Regionální kancelář pro Liberecký kraj
Tel.: +420 482 710 353
e-mail: tereza.suchomelova@czechinvest.org

Program školení najdou zájemci v příloze.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky