Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Obálky k veřejné zakázce „Lůžkový hospic v Libereckém kraji“ byly otevřeny

Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 24. 01. 2014 14:36
  • Ekonomika

Sdílet článek

Včera 23. ledna 2014 byly otevřeny obálky s nabídkami k veřejné zakázce „Lůžkový hospic v Libereckém kraji“.

Liberecký kraj, jako zadavatel, obdržel ve stanovené lhůtě celkem 11 nabídek. Nabídkové ceny se pohybují v celkovém rozpětí od 93.897.821,- Kč (vč. DPH) do 117.881.727,- Kč (vč. DPH).
“Hodnotící komise se v současné době bude věnovat jednotlivým nabídkám, zdali uchazeči splnili kvalifikační předpoklady, a jestli jsou nabídky podané v souladu se zákonem a se zadávací dokumentací, ” doplnil náměstek hejtmana pro ekonomiku, investice, správu majetku a informatiku Marek Pieter.

První zasedání hodnotící komise se uskuteční v pondělí 27. 1. 2014.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky