Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Frýdlant přijímá přihlášky stánkařů na krajské Dožínky

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 24. 04. 2024 13:16
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Oslavou dobré úrody jsou dožínky.  Ty krajské se uskuteční letos 31. srpna ve Frýdlantě a nabídnou pestrý program včetně tržiště.  Přihlášky k účasti na tržnici přijímá město Frýdlant do 20. května; stačí si je jen stáhnout, vyplnit  a včetně fotografie stánku a seznamu nabízeného zboží včas odeslat. Organizační řád tržnice v rámci krajských Dožínek se nalézá zde

Zaslat přihlášky lze na e-mail Janě Palmové – jana.palmova@mu-frydlant.cz, pro případné dotazy je možné volat na telefonní číslo 488 886 201 nebo 734 677 513. Vyplněnou přihlášku lze také zaslat poštou na adresu Městský úřad Frýdlant, náměstí T. G. Masaryka 37, 464 01 Frýdlant. 

Po ukončení registrace rozhodne Město Frýdlant o přijetí či nepřijetí přihlášky. Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout přihlášku jakéhokoliv zájemce bez udání důvodu. Seznam vybraných prodejců bude od 10. června vyvěšen na frýdlantských webových stránkách, kde si mohou zájemci o účast na trhu své přijetí žádosti ověřit. 

Každý prodejce piva a dalších čepovaných či nečepovaných nealko nápojů bere na vědomí, že bude po celou dobu akce používat výhradně vratné kelímky Města Frýdlant o velikosti 0,5 l (s mírami 0,3 l a 0,4 l) a shoty (takzvané panáky).

TZ: Město Frýdlant

  • Přihláška Dožínky 2024 (.doc)
    43 kB
    24. 04. 2024 13:25
  • Organizační řád tržnice 2024 - Dožínky (.docx)
    20 kB
    24. 04. 2024 13:25

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky