Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Hejtman zahájil hasičskou soutěž ve Vlčetíně

Šírová Květa

  • 23. 05. 2011 08:01

Sdílet článek

Hejtman Libereckého kraje zahájil v sobotu ve Vlčetíně okrskovou hasičskou soutěž obce Bílá. Soutěž se konala v části obce Vlčetín při příležitosti 115. let založení hasičského sboru. Soutěže se účastnilo 7 družstev dětí a 25 družstev mužů a žen.

„Na hasičské akce jezdím velmi rád, práce hasičů si vážím a mám radost, že je o požární sport a o členství v hasičských sborech pořád velký zájem i mezi mladými lidmi,“ řekl v úvodním slovu hejtman.

Nejlepším týmem celé soutěže se nakonec stalo SDH Vlčetín, jehož členové zvítězili ve všech kategoriích.

Hasičské klání bylo obohaceno o mimosoutěžní ukázku požárního útoku provedeného maličkými dětmi.Po skončení soutěže v zahrála místní country skupina DDR, pod vedením manželů Sládkových.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky