Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na podporu dobrovolných hasičů putuje letos z kraje 6 miliónů Kč

Mgr. Langer Jiří

  • 05. 06. 2014 14:46

Sdílet článek

Rada kraje schválila rozdělení finančních prostředků Dotačního programu odboru kancelář hejtmana – „Podpora rozvoje požární ochrany v Libereckém kraji“ - do podprogramu č. 1.1. „Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje“ 5.100.000 Kč a do podprogramu č. 1.2. „Podpora Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Libereckého kraje“ 900.000 Kč,

Částka 5 100 000 Kč je určena na dotace obcím Libereckého kraje na vybavení jednotek požární ochrany sborů dobrovolných hasičů obcí) a částka 900.000 Kč na podporu sportovní a kulturní činnost sborů dobrovolných hasičů obcí.

„V dalších letech bude na Dotační program odboru kancelář hejtmana - Podpora rozvoje požární ochrany v Libereckém kraji každoročně 15 miliónů korun,“ zdůraznil hejtman.

Termín podávání žádostí (za předpokladu schválení zastupitelstvem 24. 6.) je u prvního podprogramu 27. 6. až 22. 7. 2014, u druhého 2. 7. až  28. 7. 2014.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky