Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Podpořte stavbu, která se vám líbí, a udělte jí Cenu sympatie

Mgr. Fulková Andrea

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 29. 06. 2017 09:29
  • Rozvoj

Sdílet článek

I letos v letošním ročníku soutěže Stavba roku Libereckého kraje mohou občané našeho regionu rozhodnout o Ceně sympatie, kterou bude oceněna jedna z devíti přihlášených stavebních děl a návrhů.

V regionálním kole soutěže Stavba roku Libereckého kraje 2017 je přihlášeno devět stavebních děl, z toho je pět staveb a čtyři studentská díla. Nominovanými stavbami jsou:

1.      Turistická stezka a křížová cesta Modlivý důl, Svojkov

2.      Lesní cesta Bedřichovská

3.      Retenční nádrž U kapličky, Bulovka

4.      Kristiánov č.p. 52 (tzv.  „Liščí bouda")

5.      Provozní objekt SBD Sever, Liberec

6.      Rekonstrukce omítek bývalých stájí, Černousy

7.      Lehká tesařská konstrukce – zastřešení, Semily

8.      Vchodové dveře prosklená příčka v zádveří rodinného domu, Semily

9.      Kamenný taras, Semily

„Ráda bych vyzvala všechny, kteří by se chtěli zapojit do hodnocení, aby udělili svůj hlas stavbě, která se jim nejvíce líbí,“ řekla Radka Loučková Kotasová, radní pro hospodářský a regionální rezort, evropské projekty a územní plánování.

Veřejnost může hlasovat již nyní, od čtvrtka 29. června 2017 až do 25. srpna, a to prostřednictvím internetových stránek www.stavbarokulibereckehokraje.cz . Výsledky soutěže včetně slavnostního vyhlášení držitele Ceny sympatie občanů LK budou vyhlášeny 13. září 2017 v multimediálním sále Krajského úřadu Libereckého kraje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky