Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V nových technologiích se bude soutěžit na #DEMODAY již tento čtvrtek

Mgr. Andrea Fulková

vedoucí oddělení tiskového a vnějších vztahů

  • 12. 06. 2018 00:00
  • Rozvoj

Sdílet článek

Kulturní centrum Vratislavice 101010 bude ve čtvrtek 14. 6. od 16:30 hostit finální soutěž sedmi startupů z oblasti informačních a komunikačních technologií, které zavítaly na čtyři týdny do Liberce z různých koutů České republiky, Slovenska, ale například i Malajsie v rámci akceleračního programu DEXIC Accelerator. Během soutěžního galavečera #DEMODAY představí každý startup ve čtyřech minutách svůj podnikatelský projekt, který během čtyř týdnů piloval na základě konzultací s více než 25 mentory z celého světa.

Kromě soutěžících startupů se na galavečeru #DEMODAY navíc představí i dva pozvaní řečníci s trendy produkty. Své podnikatelské příběhy od zrodu myšlenky přes realizací projektu až po plány do budoucna představí Martin Skalník se svými originálními kapsami na sport MASK Gear a Michal Boháč se svými unikátními řešeními v oblasti 3D tisku TriLAB.

Vítěz soutěže #DEMODAY, která proběhne stejně jako celý galavečer v angličtině, si odnese poukaz na tvorbu Marketingového akčního plánu v ceně 45.000 Kč od HappyEnd Agency a zároveň si zajistí přímý postup do českého finále Seedstars v Praze – světově největší startupové soutěže v rozvíjejících se zemích. Oceněné startupy navíc získají možnost dalšího mentoringu zdarma od organizátora akceleračního programu, DEX Innovation Centre. „Do akceleračního programu DEXIC Accelerator se nám přihlásily startupy nejen z ČR a Slovenska, ale z celé Evropy i dalších koutů světa – například Indie, Malajsie, Ruska či Kolumbie. Z nich jsme vybrali těch nejlepších 7 a pozvali je do Liberce na 4 týdny mezi mentory s byznys zkušenostmi z velkých korporátních společností i ze startupového prostředí, například ze společností Deutsche Telekom, Škoda Auto, EY, KIC InnoEnergy SE a StartupYard,“ uvádí Michal Štefan, manažer programu. „Díky svým mezinárodním zkušenostem a mnohdy i původem podpořily startupy nejen v byznys modelu, marketingu a prodeji, rozvoji svého produktu a finální prezentací, ale i v expanzi na nové trhy.

DEXIC Accelerator a jeho finální veřejná soutěž #DEMODAY, kde se lze potkat s investory, startupy, podnikavci, mentory, podpůrnými organizacemi i širokou veřejností jsou podpořeny partnery z českého startupového prostředí - Jihomoravským inovačním centrem, ITACA Business Inkubátorem, Středočeským inovačním centrem a Technologickým centrem Hradec Králové.

Projekt je realizován pod záštitou Libereckého kraje a celý program, kromě finálního večera, probíhal přímo v prostorech Evropského domu. Organizátorem akceleračního programu je DEX Innovation Centre, které podporuje startupy a rozvoj společnosti prostřednictvím inovací. Projekt je spolufinancován Evropskou unií (ERDF, IPA) v rámci projektu Accelerator. Více informací o akceleračním programu najdete na webových stránkách www.dex-ic.com/startups.

Registrace na samotný #DEMODAY skrze https://f6s.com/demodayofdexicaccelerator   

Pro bližší informace kontaktujte: Michal Štefan; michal.stefan@dex-ic.com, tel.: 777 477 497

Tisková zpráva DEX IC, foto Pixabay

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky