Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

2003 - Evropský rok osob se zdravotním postižením - prezentace chráněných dílen

  • 12. 09. 2003 00:00

Sdílet článek

[id:987|autor:|email:|telefon:|mobil:|aktualizace:]

U příležitosti roku 2003 - Evropského roku osob se zdravotním postižením připravil Liberecký kraj ve spolupráci s Úřadem práce v Liberci prezentaci jednotlivých chráněných dílen našeho kraje. Grafické zpracování podkladů a informací a chráněných dílnách realizovali pracovníci chráněné počítačové dílny Mezinárodního centra UNIVERSIUM o.p.s. Liberec.Výstava celkem 22 prezentačních panelů chráněných dílen, chráněných pracovišť a asistenční služby  je instalována ve vestibulu budovy Libereckého kraje a Krajského úřadu Libereckého kraje a potrvá do 15.září 2003. Poté bude přesunuta do Domu kultury v Liberci.

Dne 17. září 2003 se v Domě kultury v Liberci uskuteční pod záštitou Ing. Evy Bartoňové, náměstkyně hejtmana, „Kontaktní den chráněných dílen a zaměstnavatelů“ Libereckého kraje, pořádaný úřady práce Libereckého kraje ve spolupráci s Libereckým krajem a Statutárním městem Liberec. Zástupci zaměstnavatelů se zde setkají se zástupci chráněných dílen, které budou prezentovat výsledky své práce a nabídky možné spolupráce v rámci náhradního plnění. Součástí kontaktního dne je odborný seminář pro zaměstnavatele na téma legislativy v oblasti zaměstnávání osob zdravotně postižených.

Liberecký kraj se podílí na finančním zajištění konání „Kontaktního dne chráněných dílen a zaměstnavatelů“.

 

 

 

Linda Futerová

tisková mluvčí

Krajský úřad Libereckého kraje

 

485 226 302

724 030 320

linda.futerova@kraj-lbc.cz

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky