Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Aktivity Sdružení Český ráj v oblasti cestovního ruchu

Mgr. Langer Jiří

  • 07. 05. 2012 16:18

Sdílet článek

 

VYŠLO NOVÉ ČÍSLO ZPRAVODAJE SDRUŽENÍ ČESKÝ RÁJ

U příležitosti Fóra cestovního ruchu bylo vydáno jarní číslo Zpravodaje Sdružení Český ráj, které přináší řadu aktualit a novinek v cestovním ruchu v jednotlivých městech a oblastech Českého ráje. Zpravodaj informuje o aktivitách a probíhajících projektech Sdružení Český ráj, dále o chystaných novinkách nadcházející turistické sezony a v neposlední řadě představuje čtenářům zajímavý rozhovor se zástupcem společnosti BAART s.r.o., panem Ivanem Kábelem, která je novým členem SČR a zabývá se balonovým létáním nejen nad Českým rájem. Seriál představující MAS působící na území Českého ráje nám tentokráte přibližuje činnost MAS Český ráj a Střední Pojizeří.

Zpravodaj je v tištěné podobě k dispozici v informačních centrech v Českém ráji, můžete si jej také stáhnout v elektronické podobě na internetových stránkách regionu:

http://www.cesky-raj.info/cs/info/sdruzeni-cesky-raj/zpravodaj-scr/zpravodaj-scr-1-2012.html

 

ELEKTRONICKÉ TIPY NA VÝLETY

Během měsíce února 2012 bylo v rámci veřejné zakázky „Propagační materiály Český ráj“ zpracováno celkem 48 elektronických tipů na výlety pro pěší a cykloturisty. Každý tip na výlet obsahuje itinerář, profil trasy, ilustrační fotografie a popis zajímavostí nacházejících se na dané trase. K tipům na výlety byl rovněž vydán cyklo leták, který je dostupný na všech informačních centrech v regionu.

Tipy na výlety jsou k dispozici ke stažení ve formátu *pdf na internetových stránkách regionu:

http://www.cesky-raj.info/cs/sport-a-relaxace/pesi-turistika.html

http://www.cesky-raj.info/cs/sport-a-relaxace/cykloturistika/cyklotrasy.html

 

STUDIE „ZA POHÁDKOU DO ČESKÉHO RÁJE“

V dubnu byla odevzdána zpracovaná studie cestovního ruchu „Za pohádkou do Českého ráje“, jejímž cílem bylo zmapování takových míst v regionu, která mají vazbu na film či pohádku. Na základě výstupů z této studie vznikne nová turistická nabídka určená pro všechny generace a především pro ty, kdo chtějí spojit poetiku českých pohádek a filmů s konkrétními místy natáčení a dozvědět se mnoho nového a zajímavého. V průběhu letošní sezony budou jednotlivé nové nabídky s tímto tématem k dispozici na internetových stránkách, včetně podrobně zpracovaných tipů na výlety. (viz také přílohy)

 Vydání Zpravodaje SČR, zpracování elektronických tipů na výlety, studie cestovního ruchu „Za pohádkou do Českého ráje“ a uskutečnění Fóra CR patří mezi aktivity realizované v rámci projektu „Marketingové a koordinační aktivity v Českém ráji“, který je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky