Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Aktuálně: Stávka v Libereckém kraji - vlaky nejezdí, funguje náhradní autobusová doprava

Mgr. Langer Jiří

  • 16. 06. 2011 10:38

Sdílet článek

 

Dnes ráno zástupci Krajského úřadu LK  monitorovali situaci na nádražích v Jablonci n.N. a Liberci. Cestujících je všude jen minimálně, většinou jen ti co nevědí nebo nevěřili že stávka nakonec opravdu bude.

V pokladnách žst. Jablonec n.N. a Liberci jsou zaměstnanci, kteří cestující informují o situaci a možnostech spojení. Na nádraží v Liberci se navíc pohybuje informátorka a ochotně cestujícím pomáhá  se orientovat. Od autobusových dopravců nemáme hlášeno,  že by měli kapacitní problémy, podle všeho se daří cestující pobrat.

 

Podrobné informace k náhradám vlaků jsou přílohou, případné upřesňující dotazy možno směrovat na KORID.

Na doplnění ještě posílám tabulky s ORIENTAČNÍMI jízdními řády náhradních autobusů (fakticky se jedná o JŘ co dostali řidiči autobusů), je nutno je brát s rezervou a počítat s tím, že může docházet ke zpožděním:

na dojezdu do cílové stanice:

- až 20 minut zpoždění (tratě 030 a 036 a 080)

- až 40 minut zpoždění (tratě 037 a 086)

- u tratí 034, 035 a 041 by zpoždění nemělo překročit 10 minut

 

Navíc nejsou nijak garantovány přípojné vazby ve stanicích kde se autobusy sjíždějí (zejména Liberec, Turnov, Česká Lípa, Železný Brod, Tanvald).

Viz přílohy

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky